Tarjoamamme palvelut

Huolto- ja varaosapalvelu

Kivenjalostusteollisuuden tehtaissa olosuhteet tuotantokoneille ja -laitteille ovat erittäin kovat; vesi, kivipöly, ilmankosteus, jne. aiheuttavat erittäin haasteelliset olosuhteet. Vaikkakin kivenjalostuskoneiden valmistajat pyrkivätkin ottamaan nämä asiat tarkoin huomioon, niin koneiden pitkäaikaisen toiminnan varmistamiseksi niiden huoltaminen oikein on ensiarvoisen tärkeää.

Kasins Oy:n palvelukonseptiin kuuluvat sekä huolto- että varaosapalvelut.

 

Asennuspalvelut

Kasins Oy:n toiminnan oleellisena osana on koneiden ja laitteiden asennustoiminta.
Sen lisäksi, että luonnollisesti asennamme valmistamamme tuotteet asiakkaidemme tuotantotiloihin, niin asennamme myös muita koneita tuotantokäyttöön. Olipa kyseessä sitten ensiasennus tai esim. laitesiirrot tuotantotarpeiden muuttuessa.

 

Peruskorjaukset

Suoritamme kiviteollisuuden koneiden ja laitteiden peruskorjauksia.

Uudet ratkaisut ovat usein sovellettavissa myös iäkkäämpiinkin koneisiin.

Osaava henkilöstömme suunnittelee ja toteuttaa vanhempienkin koneiden nykyaikaistamiset ammattitaidolla.

 

Käyttökoulutukset

Tuotantokoneiden ja laitteiden tehokas käyttö vaatii yriyksen henkilöstöltä osaamista. Tämä on tärkeä osa yrityksen tuottavuutta.

Kasins Oy:n osaava henkilöstö on käytettävissänne lähes kaikissa koneiden ja laitteiden tehokkaaseen käyttöön liittyvissä asioissa.

 

Materiaalivirtojen hallinnan suunnittelu

Innovatiivisen henkilöstömme ja pitkän kokemuksemme myötä suunnittelemme asiakkaillemme jatkuvasti tehokkaita, korkeaan tuottavuuteen tähtääviä tuotantoratkaisuja materiaalivirtojen hallintaan. Lisää tuottavuutta tehokkailla tuotantoratkaisuilla ja selkeillä tuotannon lay-out:lla!